Objave delovnih mest

Daihen Varstroj

V našem podjetju iz Daihen Varstroj iz Lendave trenutno iščemo pomoč v oddelku Marketinga in prodaje in bi ponudili priložnost študentu zaključnega letnika ali obsolventu, da si pridobi izkušnje in dodatna znanja. DAIHEN VARSTROJ kot del DAIHEN CORPORATION je enovit (t.i. sigle source) ponudnik varilne opreme, robotskih manipulatorjev, robotskih perifernih naprav, vpenjalnih sistemov in senzorjev ter opreme za CNC rezanje kovin. Več na: https://daihen-varstroj.si/

 

Opis dela:

 Dodatne moči bi v oddelku Prodaje in marketinga najbolj potrebovali na področju:

  • zasnove in izvedbe spletnih objav, oglasov, letakov, prospektov in promocijskega materiala v Canvi,
  • komuniciranja na družabnih omrežjih Facebook, Instagram in LinkedIn,
  • posodobitve in izboljšave obstoječe spletne strani v WordPressu,
  • organizacije in izvedbe promocijskih dogodkov (sodelovanje na sejmih, priprava hišnega sejma, srečanja, …)

Iščemo nekoga, ki je fleksibilen, tehnično podkovan (smo kovinska industrija), da obvlada angleški jezik in hkrati orodja za oblikovanje in promocijo. Želimo si pozitivne osebe, timskega sodelavca, ki mu občasen hitri tempo ne spodnese tla pod nogami. Želimo si nekoga, ki bo s svojim znanjem in delom naše podjetje in naše izdelke vrhunsko promoviral.

Nudimo stimulativno plačilo v spodbudnem delovnem okolju, neprestano podporo sodelujočega tima, možnost nenehnega učenja in osebnostnega napredovanja, ter nadaljnje redne zaposlitve.

Urna postavka: 7,21 bruto

Trajanje: dlje časa, možnost stalne zaposlitve. Pričetek dela bi bil z aprilom 2024.

Dostopnost