V torek, 18.02.2020 smo se s študenti pri predmetu PRODAJA odpravili na teren. Naš namen je bil teoretična znanja spoznati na primerih dobrih praks v našem lokalnem okolju. Strokovna ekskurzija je vključevala;

  • predstavitev in ogled Luštne domačije v Renkovci,
  • predstavitev, ogled in degustacija Čokoladnice na Posestvu Passero v Tešanovcih,
  • predstavitev, ogled in degustacija Šunkarna Kodila, Markišavci.

 

O odmevnosti in doživljanju primerov dobrih praks na temo prodaje pa pričajo zapisi študentov.

—————————————————————————————————————–

»Včerajšnja ekskurzija mi je bila zelo zanimiva in poučna. Najbolj mi je bilo všeč na obisku pri Luštu in pri Šunkarni Kodila, zaradi tega ker mi je bila njihova zgodba zelo všeč in mi je ostala v spominu, prav tako sem zvedela veliko novih informacij. Pri Passeroju mi je bilo tudi zanimivo, ampak mogoče ne tako zelo, saj mi zgodba ni ostala v takem spominu. Bilo pa mi je zelo zanimivo ko nam je Žan prikazal izdelavo pralin. Z veseljem bi se vrnila na vse 3 lokacije in jih priporočala drugim.«

Sanela Oček Cör 

«Strokovna ekskurzija se mi je zdela zelo zanimiva in poučna. Izvedela sem veliko novega, saj sem bila vsepovsod prvič. Strokovno ekskurzijo bi priporočala tudi naslednjim generacijam.«

Karmen Vratuša

»Strokovna ekskurzija mi je bila zelo všeč in sem izvedela veliko novega. Najbolj mi je bila všeč predstavitev pri Šunkarni Kodila. Pomembno je, da vemo, da imamo v naši bližini različne proizvodne dejavnosti, saj nisem vedela, da je v Tešanovcih čokoladnica. Ekskurzija je bila zanimiva in poučna. Vsekakor bi ekskurzijo priporočala našim naslednjim generacijam na Višji strokovni šoli, saj je pomembno, da vemo, da imamo v takšni bližini kakovostne proizvode.«

Katja Časar

»Strokovna ekskurzija mi je bila všeč, kajti poučno se mi zdi teoretično znanje videti tudi na praktičnih primerih v lokalnih uspešnih organizacijah. Zanimivo je, da nam nekdo predava tudi izven predavalnice. Sledečim generacijam bi priporočila to ekskurzijo.«

Katja Vratuša

Dostopnost