Samotestiranje v prostorih šole je obvezno za študente, ki ne izpolnjujejo pogoja PCT.

EKONOMIST, REDNI ŠTUDIJ

Za 1. letnike programa Ekonomist – redni študij bo samotestiranje v prostorih šole VEDNO ob ČETRTKIH ob 10:15 uri v prostoru N6. S sabo prinesite testerje za izvedbo samotestiranja, ki jih dobite v lekarnah.

Za 2. letnike programa Ekonomist – redni študij bo samotestiranje v prostorih šole VEDNO ob PETKIH ob 7:15 uri – pred predavanji iz EVD pri predavateljici gospe Domjan. S sabo prinesite testerje za izvedbo samotestiranja, ki jih dobite v lekarnah.

EKONOMIST, IZREDNI ŠTUDIJ

Za 1. in 2. letnike programa Ekonomist  –  izredni študij bo samotestiranje v prostorih šole ob vstopu v zgradbo šole VEDNO ob PONEDELJKIH ob 15:50 uri. S sabo prinesite testerje za izvedbo samotestiranja, ki jih dobite v lekarnah.

INFORMATIKA, REDNI IN IZREDNI ŠTUDIJ

Za 1. letnike programa Informatika – redni in izredni študij bo samotestiranje v prostorih šole ob vstopu v zgradbo VEDNO ob ČETRTKIH ob 15:50 uri. S sabo prinesite testerje za izvedbo samotestiranja, ki jih dobite v lekarnah.

Za 2. letnike programa Informatika  – redni in izredni študij bo samotestiranje v prostorih šole ob vstopu v zgradbo šole VEDNO ob PONEDELJKIH ob 15:50 uri. S sabo prinesite testerje za izvedbo samotestiranja, ki jih dobite v lekarnah.

Študenti ste bili o navedenih terminih obveščeni tudi preko SMS-sporočil in e-pošte.

Murska Sobota, 7.10.2021

Referat za študijske in študentske zadeve

Dostopnost